Skip to main content

Over ons

Over ons

Bij Motivation Beveiligingsopleidingen en Adviezen BV zijn we méér dan een opleidingsinstituut; we zijn jouw partner in het bereiken van nieuwe hoogten in beveiliging en veiligheid. Motivation Beveiligingsopleidingen en Adviezen is in 1998 opgericht door Ronald Monteban. Vanaf oprichting delen we met passie onze expertise en kennis met bedrijven en particulieren. Onze erkenning door instanties zoals het Ministerie van Onderwijs, SVPB, UWV en SBB onderstrepen onze toewijding.

Van Beveiliger MBO 2, BHV tot VCA en specifieke beveiligingscursussen; onze trainingen en opleidingen vinden niet alleen plaats in ons opleidingscentrum in Dordrecht, maar we brengen ze ook naar jou toe, waar je ook bent in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring in de beveiligings- en opleidingsbranche beloven wij niet alleen kwaliteit, maar ook een inspirerende reis naar zelfverbetering en professionaliteit.

De huidige eigenaar Maarten van Poppel is ruim 30 jaar werkzaam geweest bij de politie en Laurens van Poppel heeft een achtergrond bij justitie DV&O. De twee eigenaren hebben ruime (werk)ervaring op het gebied van beveiliging. Ons team put uit meer dan 30 jaar politie- en justitie-ervaring waardoor wij precies weten wat er nodig is om een goede beveiliger klaar te stomen voor de praktijk.

Bij Motivation Beveiligingsopleidingen en Adviezen BV geloven we in het potentieel van elke deelnemer. We streven ernaar om niet alleen de vereiste certificering te bieden, maar ook een waardevolle ervaring die jouw carrière verrijkt. Kies voor Motivation - waar leren een inspirerende ontdekkingsreis wordt. Welkom bij de toekomst van beveiligingsopleidingen. Met ruim 30 jaar ervaring in de beveiliging, veiligheid en opleidingsbranche is kwaliteit en maatwerk ons kenmerk.

Benieuwd, maar nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op, zodat we in een kennismakingsgesprek onze enthousiasme en kennis kunnen overbrengen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de Motivation-community.